Den feminine kriger… Bloggen om livet, som kærlighedsmenneske og empath.

På bloggen, instagramprofilen Denfemininekriger (se link) skriver jeg om alt mellem himmel og jord. Og mellem gaia og universet.

Alt handler om hvad jeg inspireres af i mit liv.

Den synkronitet jeg oplever. Det flow og balance jeg prøver at følge eller finde. De læringer jeg står overfor i mit eget liv. Mine liv læringer. Det er sådan overordnet læringer vi, som sjæle er her på jorden for at lære. Og jeg håber at noget vil inspirere eller motivere dig. Et eller andet der lige matcher det du står i, som du kam nikke genkendende til. Måske komme videre med et dilemma.

Det vil være stort for mig, at kunne give kærlighed, næstekærlighed, energi, god vibration, glæde eller bare et nik videre til et andet menneske.

Jeg skriver om alt fra små pudsige oplevelser til kanaliseringer om både stort og småt. Men en ting er sikkert… Det er nærværende for os alle på en eller anden måde.

Det handler om livet, åndelighed, spirit, vores fysiske liv, mentale tilstande vi som mennesker oplever.

Det bunder alt i den energi vi omgiver os med. På alle planer, dimensioner og tider. Den hverdag vi er i, dem vi omgiver og er sammen med. Hvad og hvem vælger vi til og fra, tæt på og på afstand. Vores alle sammens ret til at være dem vi er, med den sandhed vi autentisk har.

Hvem lader vi os inspirere af er dem og det vi har opmærksomhed på. Og er sammen med. Hvordan harmonere vi inderst til yderst.

Jeg går ret meget op i, hvordan vi påvirker og påvirkes i vores virkelighed/hverdag/livet/nuet. Kontra dem vi er som sjælevæsner, vores helt egen sandhed, når vi er autentiske og helt os selv, med vores inderste sandhed. Dvs hvem er vi, når alle lag er skrællet af. Andres overbevisninger, det vi har tillært i livet. Det være sig forældre, forfædre, karmiske oplevelser, fortidens overbevisninger, handlemønstre og værdier. Når det eller det meste, er healet og dealet med, dukker den individuelle sjæls sandhed op. Og der skabes det smukkeste frihed til at være helt autentisk. Man kan ikke være andet, på dette sted. Det kalder jeg foreningen, andre kalder det, union, nogle spirituel alkymi. (det alkymiske bryllup)

Bloggen eller indlæggene vil på et tidspunkt kunne findes her på hjemmesiden. Men følg meget gerne med på Facebook-siden eller insta: DEN FEMININE KRIGER. Under jette Aagaard.

Kærlug hilsen jette.