Feminin og maskulin energi – i ubalance.

Feminin og maskulin energi i ubalance med livets rytmer. Dit liv, dine rytmer. Når vi kæmper for meget og ER for lidt.

Vi bliver syge af at kæmpe og være ude af balance, hvor vi ikke kan mærke os selv og vores behov og rytmer. Vi kommer ud af balance i vores energi, selv energien helt nede på celleplan. Og med tiden sætter ubalancen sig i vores fysiske krop, i vores følelser og sind. Vores mind-set (tanke-handlemønstre) og omgivelser påvirkes også. Det er ikke altid vi mærker det før vi faktisk allerede er kørt skævt i byen.

Vi forsøger at kompensere og rette ind. Og ofte bruger vi vores maskuline energi, som er vores rationelle egenskaber og vores handlekraft. Vi knokler os selv i knæ. Men når vi ikke genfinder vores rytme og flow ved at kæmpe, handle og knokle på. Ja, så bliver vi frustreret, stressede og endnu mere i ubalance. Det dur ikke udelukkende at bruge sin maskuline side og knokle løs for at skabe stabilitet og tryghed. Vi må også være i de feminine energier. At være, modtage og vente. Følge med det som er og leve i tillid til at alt er, som det skal være. Femininitet er også at være snu og taktisk. Manipulerende på en positiv måde, tilrettelægge og strukturer og skabe forhold så tingene kan ske.

Jeg hører SÅ mange kvinder der siger, at de primært er maskuline i deres væren fordi de bare ER sådan. Og det er muligt, men for de fleste er det tillært, opdragelse og samfundsnormer. Vi vægter simpelthen de egenskaber over de feminine. Feminin energi er at følge med op ad bakke og ned ad bakke. Sejle med på de vilde bølger, men også flyde tillidsfuldt med i stille sø. Mændene! Ja de halter jo så desværre bagefter i kapløbet om de maskuline egenskaber. Kastreret og amputeret i deres maskulinitet, som de jo egentlig er bygget til at eje. Den har kvinden snuppet. Ja, så er ubalancerne ligesom i fuld gang med at kører i ring.

Vi indeholder alle sammen både det feminine og det maskuline. I forskellige mængder, alt efter gener og arvemateriale. Det handler ikke om 50:50 ligevægt, eller matematisk præcision og videnskabelighed. Det handler om at tilpasse den feminine og den maskuline energi i dit liv efter dit eget behov. At acceptere og udnytte begge sider til din fordel, ud fra den du er og alle dine skønne egenskaber. 

Du må finde dine talenter og evner. Skabe fokus på de områder der trænger til mere opmærksomhed fra din side. Det du fokusere på er det du får. Der får du mulighed for at genskabe din ligevægt og bevæge dig mod det du ønsker og drømmer om. Det du fortjener og det der er din inderste kerne og sjæl værdig. 

DET er healing. Healing af hele din krop, følelser og din sjæl.

Du er det værd. Hvad har du lyst til.