Jettes healing

  • Powerhealing, intuitivt og balance i livet.

Savner du ro og balance i dit liv og helt nede på celleplan. Så jeg kan hjælpe dig. Healing er at gøre hel, at arbejde på at blive et helt menneske på alle planer i livet. At mærke og føle helheden i balance. Mærke fuldkommenheden i sig selv og sine omgivelser. Dig i din perfekte udgave, som de uperfekte mennesker vi er. At acceptere og blive tilfreds med det der er i livet, i sjælen og i sindet.

Sådan kan jeg heale dig…

  1. Powerhealing, et healingssystem hvor der indgår healing af kroppen fysisk på celleplan, + forebyggende med genoprettelse af strukturer og energiflow, healing af din sjælsenergi, mentalt/psykisk, udrensning af affaldsstoffer, åndelig/spirituel healing, karmisk healing af gammel energi der ikke længere tjener dig og selvfølgelig opretning af generel energibalance, hormonsystemer mm.
  2. Intuitiv healing, her tilfører jeg de elementer som jeg guides til under helingen. Det kan være alt fra krystaller, urter, kort til energi fra engle.
  3. Find din sti – livets balance – Vejledning, healing og klar besked. Healing som personlig/spirituel udvikling

Du heales med din sjælsenergi og universets energi. Du får den healing, som du har brug for til at rette op på dit energiflow i dit liv. Altså det DU har behov for, set med universets øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *