Jettes healing

  • Powerhealing, intuitiv healing.

Savner du ro og balance i dit liv. Som helhed og/eller helt nede på celleplan. Så jeg kan hjælpe dig med det du tumler med. Måske er det bevidst og du ved hvad det er. Eller måske er der en følelse eller fornemmelse af, at noget vender den gale vej i dit liv. Jeg yder en støtte og hjælp til de processer der foregår hos os alle, ifm vores udvikling og vej gennem livet. Vi er på vej hele livet, på alle planer, om det er fysisk, mentalt eller på det åndelige plan. Det er essensen af menneskelivet. Et af livets essenser, af at være sjæle og mennesker i et, på jorden, i dette ene liv vi hver især lever i dette nu. Hos nogle ubevidste, og hos andre delvist bevidste. Det er ofte svært at se det store og mindre billede af os selv. Det kan jeg hjælpe dig veg via healing, vejledning og rådgivning. på det menneskelige plan, men også på det åndelige, spirituelle og energietiske plan.

Sådan kan jeg heale dig…

  1. Power healing, et healings system hvor der indgår healing af kroppen fysisk på celleplan, + forebyggende med genoprettelse af dig og dit energi flow, healing af din sjælsenergi, mentalt/psykisk, udrensning af affaldsstoffer, åndelig/spirituel healing, karmisk healing af gammel energi der ikke længere tjener dig og selvfølgelig opretning af generel energibalance, hormonsystemer mm. Jeg er undervist og uddannet hos Malene Ratajczack.
  2. Intuitiv healing, her tilfører jeg de elementer som jeg guides til under helingen. Jeg guides spirituelt på flere planer. Gennem min egen lange udvikling af min spiritualitet og af at være født som en sensetiv healende empath. Derfor bruger jeg flere tilgange i den healing der er blevet min personlige stil. Jeg healer sjældent på samme måde hver gang. Alt er tilpasset til nuet, dit behov nu og dig. Jeg har min etik og moral på plads og er erfaren i at fokusere på og arbejde udelukkende på dine energier via universets energier. Jeg er som sådan kun et redskab.

Du heales med din sjæls energi og universets energi. Du får den healing, som du har brug for til at rette op på dit energi flow og systemer, som du omgives af . Altså det DU har behov for, set med universets øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *