Hverdagshealing. – Du er det værd +Video

Tanker og ideer til hvordan du ærer dit eget værd. Sådan kan du bevare balancen, når du har fundet den. Og hvordan kan du genoprette den, hvis du er ude af balance med dig selv.

Tillad dig at modtage det gode liv, du ER det værd. Aktiviteter og et mindset der ære dig selv kan komme i mange former. De kan springe fra mange kilder, gerne fra dine inderste lyster og din intuition. Hverdagshealing kalder jeg det her. Andre kalder det selvhealing.

Det kan være mindfullness, brug naturen, motion, brug tid på mennesker du elsker og har det godt med. og bestemt også dig selv. Spis og drik godt og nærende for både krop og sjæl. Leg, vær kreativ og lav sjov. Ros dig selv og giv dig selv gaver, fordi du er dig. Tilfredsstil din nysgerrighed og brug din hjerne. Skab fokus og opmærksomhed på det du elsker. Vær stille med dig selv, så du kan høre dig selv – du har også meget godt at sige til dig selv. Mærk din krop fysisk, hvad fortæller den dig. Lær din indre stemme at kende, det er din intuition. Der mærker og hører du, hvad der er rigtigt og forkert for dig. Kun dig. Her ligger muligheden for at lære dine behov at kende. Hvad elsker du, hvad længes du efter, hvad gør dig glad, hvad har du lyst til?

Video om at være med sig selv og lytte. Det gør jeg meget når jeg er i skoven. https://www.youtube.com/watch?v=lkVgQecTOZY