Klar besked- hvordan?

  • Kanalisering, clairvoyance og energiarbejde i Jettes verden.

Klar besked og energiarbejde

Klar besked. Jeg bruger flere forskellige måder at komme i kontakt med dig og din sjæl, men altid via universet og de energier, der findes der. Jeg bruger ind i mellem mig selv, via min fysiske krop og energierne. Der sker ikke ofte, da det ikke er den helt rene og klare måde at bruge sig på, selv om det er til gavn for andre. Det er ikke sundt i længden. Derfor bruger jeg oftest den direkte vej, som er at kanalisere direkte med universets energier, dine hjælpere og guider. Ud over det benytter jeg mig af naturens energi og ånd, den shamanistiske verden og de metoder, de bruger til at få kontakt. Kort sagt: Jeg bruger både underverdenen, vores verden og oververdenen.

Clairvoyance og kanalisering

Clairvoyance og kanalisering er egentlig bare at bruge menneskets sanser, som de er blevet brugt i tusinder af år. Sanserne er naturen i dig, din krop, sjæl og ånd. Nogle har sensitive sanser, der opfanger meget, nogle knapt så meget, det er ligetil. Du er født med de evner. De kan bruges i tillid til dig selv, til livet som menneske og til hele universet. At være så klar og ren som muligt i at bruge dine evner, det er så dét, der ikke er så ligetil. At blive en ren kanal med mindst mulig personlig forstyrrelse fra dit menneskelige JEG, der må du kende dine evner, have tillid og udvikle dig personligt. Derigennem øger du din bevidsthed, frekvens og vibration som menneske og sjæl, til gavn for altet og alle.

Al udvikling kræver mod.

Mod kommer lidt ad gangen i takt med udviklingen. Har du lysten og trangen, så er du allerede på vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *