Find din sti – Livets balance

  • et personligt og spirituelt forløb

Du ønsker en bedre balance, en let tilgang til livet. Stop med at kæmpe og start med at leve. Og find dine potentialer og muligheder. Du har måske nogle udfordringer i dit liv som kræver din opmærksomhed, du mangler sparring, støtte og vejledning til at komme videre på din vej.

Dette var kun et frø engang.

– vi vokser hele livet

Jeg kan se dine potentialer….

Jeg kan hjælpe dig med at se udfordringer i et nyt perspektiv, at anskue livet fra andre vinkler end de gængse. Finde og vise dig en vej videre i livet, en der passer til dig, dine potentialer og din sjæl. Lære dig at navigere i dig selv ift. din hverdag, livet eller dit spirituelle jeg. Måske mangler du bare “noget” i livet. Du vil i større eller mindre grad opnå evnen til at være i og skabe dit eget flow. Det som er bestemt for dig. Det kan være hvad som helst.

Dette vil være et forløb over nogle gange for at få et godt udbytte. Udvikling tager tid og energi. At ændre sine spor kommer ikke af sig selv, ej heller fra mig. Det er et arbejde, du selv gør, men jeg følger og vejleder dig. Jeg viser dig trygt vej, yder klar besked, healing, jeg giver af hele mig og med alt hvad jeg har, som du kan bruge. Og jeg har i rigelige mængder af både viden, erfaring, visdom. Passion, saft og kraft. Forløbet kan strække sig så langt, vi ønsker og aftaler.

Du kan booke en gang healing og/eller klar besked, mhp at se om det/jeg er noget for dig Vi aftaler derefter fra gang til gang. Ingen binding, men det kræver at du ønsker at flytte dig. Vi kan have sessioner her hos mig eller i naturen.