Et maleri af sjælens energi. En healingsrejse.

Trangen til at få malet et maleri af min energi og power af en kær bekendt og vølvesøster. Kunstner Stine Kiholm-Andersen.

Skabt med min tilstedeværelse, mens jeg går ind og ud af trance.

Det blev den vildeste rejse! En healingsrejse af min sjæl.

Det startede med en besked og endte med at blive en rejse. Bearbejdning, beskeder og erkendelser kom, lang tid før maleriet blev til. Ideen til maleriet kom under en healings seance i en vølvegruppe/cirkel. Hvor Stine Kiholm malede vores energifællesskab under en fælleshealing. Der startede rejsen. Kort efter var der en vis kvinde der sagde: “Du trænger til at belønne dig selv for det hårde arbejde du har gjort med dig selv”… Ja, sgu. Det er det jeg må. Jeg må ære og hædre mig selv for den sjæl jeg er. Og for rejsen og arbejdet med at kortlægge min ægthed og autensitet. Derfor… et maleri af sjælens energi.

Det blev til meget mere end forventet. Det blev til endnu en healingsrejse af min fortid med tydelige tråde til mit liv i nutid. Stine skrev: “Dybe, dybe lag og liv efter liv, dimensioner og erkendelser alt sammen i splitsekunder mellem penselstrøgene.” se link herunder for en fin video og beskrivelse af maleprocessen og de indsigter og syn der kom til mig undervejs. https://www.facebook.com/2012484925705863/videos/2445406645516835/?t=65

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2316636688404677&id=2012484925705863

Jeg er i evig udvikling, som alle andre er. I hvert fald dem der ønsker det, vi har jo altid vores frie valg til at handle eller lade være. Jeg er bevidst om det som er og rører sig. Jeg er fokuseret og opmærksom på muligheder, tegn og beskeder. Så når “det/de/den” kalder så reagerer jeg og handler. For jeg er overbevist om at der er en mening. Og den fornægter sig aldrig. Jeg lever i tillid og med det som er og vil mig godt. Jeg mærker og skaber tid og rum til at lytte til mig selv.

Sådan en omgang gør at man kommer meget tæt på sig selv og er med sin sjæl og sit inderste væsen. alt dette i forhold til omverdenen i de forskellige tider man nu befinder sig i. Det efterlader store indsigter og erkendelser, som strækker sig langt udover en selv. Det efterlader også store følelser der skal fordøjes og bearbejdes. Man skal finde sit mod og sin tillid til at det er for det bedste. Turen går ind i mellem forbi nogle af de mørkeste og tungeste egenskaber og besiddelser vi har som mennesker. Man skal turde være i det mens det står på eller mens det rumsterer. Men det giver også erkendelser g følelser, som man ellers ikke ville mærke på det plan, eller med den dybde. Kærlighed er den stærkeste, mest afhængighedsskabende og powerfulde kraft vi har. Den møder man på disse rejser, den store ubetingede kærlighed. Den de fleste sjældent mærker eller aldrig rigtig har stiftet bekendtskab med. Den findes i DIG…Vi ER kærlighed, hvis vi tør gå vejen for at finde den.