Tillid er…

Tillid er at tro på noget.
Hvad tror du på?
Tidligere i mit liv, i en periode, svarede jeg altid
at jeg troede på mig selv. Der stødte jeg så en del mennesker på manchetterne, som mente det var egoistisk og at MAN ikke skulle gøre så meget postyr af sig selv. Men det var nu mest de mennesker som stadig levede efter janteloven. Dem er jeg kommet mig over sidenhen. Gudskelov. De satte dog deres spor.
Så begyndte jeg at svare,
at jeg troede på skæbnen. For jeg havde altid haft en følelse af, at vi mennesker blev ledt på vej, på en eller anden vis. Ikke at alt ligefrem var forudbestemt, det var ikke på den facon. Jeg havde ingen præcis viden eller anelse om hvordan og af hvad.
Jeg har altid været et nysgerrigt og søgende væsen.
Det tror jeg godt mine forældre vil skrive under på. Det betød og betyder at jeg stadig søger. Altid har søgt svar på alt, som i ALT muligt så universet gav mening for mig. Placerede lille mig i en kontekst jeg kunne forstå og ikke mindst føltes korrekt ift hvordan jeg sansende.
Det vil sige,,, at for at komme levende afsted med alle de spørgsmål i sandhedens tegn, så kræver det nogle personlige skills. Det kræver også noget energi og nogle medfødte egenskaber.
Tillid er en af dem. En i basisgruppen. Vi fødes med tillid, men den kan tabes eller skades undervejs.
Du starter med at have tillid til andre, så til dig selv, til dine evner, dit værd, til din ret til at være her, og alt muligt andet. Fortsæt selv og tænk over hvor tillidsfuld du er i forskellige situationer.
Tillid til dig selv er altså alfa omega, hvis du vil rykke bare en millimeter i dit liv. På alle områder i dit liv. Om det er på dit arbejde, i dit parforhold, i din personlige rejse, om det så er i det spirituelle univers, som jo egentlig også bare er en udvidet personlig udvikling eller noget helt andet. Det er altafgørende at du har tillid og tror på dig, din mission, din ret til at spørge, søge og lede.
DU ER DEN VIGTIGSTE i dit liv.
DU ER DIT BEDSTE AKTIV i dit liv.
Du skal tro på dig, du skal have tillid til dig selv.
Grundlæggende tillid handler om retten til at eksistere. Kan du mærke den, helt dybt inde i dig selv. Du fortjener alt. Den halter hos rigtig mange, men fortvivl ikke. Det gør den eller har gjort, for alle i forskellige grader. Specielt hvis du ikke har haft opmærksomheden på den længe.
Fokus, fokus, fokus.
Og igen, start i det små. Det er ofte en lang healings proces, at nå til at stå 110 % ved sig selv, præcis som man er, med alt det man har med sig i det liv man ind til videre har levet. Det gode, det mindre gode, det onde og det grusomme.

Alt det vi fødes med har vi fået med, fordi vi skal søge målet, vi skal bruge vores baggage til at nærme os hele formålet og meningen med at vi lever lige dette liv, i lige denne krop, i lige denne familie osv.
Vi mister noget undervejs og får noget andet, alt efter hvad og hvem vi møder på vores vej.
Hvis vi kommer på afveje, for langt fra vores alfarvej, mærkes det som uoverensstemmelse, længsel, ubalancer, sygdom, mistrivsel på alle mulige måder.
Det er her du står ved en skille vej. Nogen mennesker føler det som om de ikke har et valg. De må på rejse og søge svar. Andre overvejer med alle deres evner for og imod. Som regel en hård tid med masser af tvivl. De vil sikre sig og frygter det ukendte.
Her kommer tillid på banen og er også en af de helt store spillere.
Tillid til at alt nok skal gå sin rette gang, tillid til sig sig, til livet. Den bider sig selv i halen og indgår i cyklus som alt andet i universet. Alt har en cyklus.
Tillid avler tillid. Frygt avler frygt. Penge avler penge. Kærlighed avler kærlighed.
Vi ved det godt. Men har vi tillid til at tro på det og leve efter det.
Det håber jeg, for jeg vil dig det godt.
Jeg lever i tillid og har gjort det længe. Det er ikke rosenrødt, men det er væsentligt meget bedre end da jeg levede efter min frygt og trang til kontrol. Ærede det rationelle som næsten hele sandheden. Det skabte sygdom, mistrivsel mm.
Jeg lever nu i flow og i harmoni med mit formål. Lytter til hjertet, til min ntuitiin og min inderste stemme. Det er en fin balance mellem det indre og ydre, rationallet og intuitionen.
Jeg ønsker det samme for så mange andre som muligt. Det skaber ringe i vandet og det må til for at løsne lidt op for plads til det HELE menneske. Det menneske der i sandhed kan være i verden med alt hvad det rummer. Det skaber rummelighed, tolerance og kærlighed.
Kærlighed, det er noget jeg igen tror på. Livets nektar. Der skal arbejdes for og med det.
Valget og arbejdet er dit. Kun dit. Men jeg hjælper gerne med alt hvad jeg rummer.